FUNK MILK

A “Funk Milk” projekt célja a  teljes innovációs láncok átfogó, új kutatási eredmények alkalmazására épülő technológiai és termékfejlesztések megvalósítása, melynek eredményeképpen:

  • új, klinikailag is tesztelt,
  • garantált hatású,
  • bioaktív hatóanyagokat tartalmazó funkcionális élelmiszerek előállítását szolgáló technológiákat dolgozunk ki.

Projekt rövid összefoglalója (pdf)

 

 

 

 

 

 

Félüzemi gyártások a második munkaszakaszban

  • Félkemény tehénsajt félüzemi előállítása alfa-linolénsav hozzáadásával Ráckeresztúron (diaképek itt): 

  • Ménfői juhsajt kísérleti gyártása inulin és omega 3 hozzáadásával Győrben (diaképek itt!):

  • Inulinos tehén- és kecskejoghurt, kefír próbagyártása Sárrétudvariban (diaképek itt!):

  • Kísérleti félkemény kecskesajt gyártás Nagykörűben (diaképek itt!):

  • Juhtúró félüzemi gyártása Győrben, inulin és omega 3 hozzáadásával (diaképek itt!):

  • Inulinos és omega 3 tartalmú tehén- és kecskejoghurt, kefír próbagyártása Esztárban (diaképek itt!):

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .