GINOP-2.1.7-15 projekt

GINOP-2.1.7-15 Prototípus fejlesztés

A pályázat letölthető, záró szakmai beszámolója (pdf)


I. Etetőszirup készítése


II. Etetési kísérletek Sáfián János méhészetében


III. Etetési kísérletek Nagy István méhészetében


IV. Etetési kísérletek id. Daróczi Lajos méhészetében


V. Alga törzstenyészet és felhasználása méhtakarmánynak


VI. Méhtakarmány etetési program egyeztetése és az analitikai vizsgálatok mintái


VII. Analitikai vizsgálatok az Innovatív Élelmiszeripari Klaszter Kft. laboratóriumában


Analitikai vizsgálatok és organoleptikus panelminősítés az Y-Food Kft., illetve az Innovatív Élelmiszeripari Klaszter laboratóriumában: további laborfotók ITT!


VIII. Humán-klinikai vizsgálatok mintáinak előminősítése az Y-Food Kft. üzemi laboratóriumában


IX. Humán-klinikai vizsgálatokhoz mézes joghurtminták készítése


X. Önkéntesek részvételével megvalósuló humán-klinikai vizsgálatok


XI. Prototípus termékek bemutatkozása a 28. Farmer-Expón


XII. Prototípus termékek bemutatkozása a VIII. Bihari Mézes Napon


XIII. Elismerő oklevelek, emléklapok


XIV. Téli algás etetés értékelése 2020 tavaszán