A “Funk Milk” projekt célja a teljes innovációs láncok átfogó, új kutatási eredmények alkalmazására épülő technológiai és termékfejlesztések megvalósítása, melynek eredményeképpen:
- új, klinikailag is tesztelt,
- garantált hatású,
- bioaktív hatóanyagokat tartalmazó funkcionális élelmiszerek előállítását szolgáló technológiákat dolgozunk ki.
Projekt rövid összefoglalója (pdf)
Félüzemi gyártások a második munkaszakaszban
- Félkemény tehénsajt félüzemi előállítása alfa-linolénsav hozzáadásával Ráckeresztúron (diaképek itt):
- Ménfői juhsajt kísérleti gyártása inulin és omega 3 hozzáadásával Győrben (diaképek itt!):
- Inulinos tehén- és kecskejoghurt, kefír próbagyártása Sárrétudvariban (diaképek itt!):
- Kísérleti félkemény kecskesajt gyártás Nagykörűben (diaképek itt!):
- Juhtúró félüzemi gyártása Győrben, inulin és omega 3 hozzáadásával (diaképek itt!):
- Inulinos és omega 3 tartalmú tehén- és kecskejoghurt, kefír próbagyártása Esztárban (diaképek itt!):
Leave a reply
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.