GINOP-2.1.7-15 Prototípus fejlesztés
A pályázat letölthető, záró szakmai beszámolója (pdf)
I. Etetőszirup készítése
II. Etetési kísérletek Sáfián János méhészetében
III. Etetési kísérletek Nagy István méhészetében
IV. Etetési kísérletek id. Daróczi Lajos méhészetében
V. Alga törzstenyészet és felhasználása méhtakarmánynak
VI. Méhtakarmány etetési program egyeztetése és az analitikai vizsgálatok mintái
VII. Analitikai vizsgálatok az Innovatív Élelmiszeripari Klaszter Kft. laboratóriumában
Analitikai vizsgálatok és organoleptikus panelminősítés az Y-Food Kft., illetve az Innovatív Élelmiszeripari Klaszter laboratóriumában: további laborfotók ITT!
VIII. Humán-klinikai vizsgálatok mintáinak előminősítése az Y-Food Kft. üzemi laboratóriumában
IX. Humán-klinikai vizsgálatokhoz mézes joghurtminták készítése
X. Önkéntesek részvételével megvalósuló humán-klinikai vizsgálatok
XI. Prototípus termékek bemutatkozása a 28. Farmer-Expón
XII. Prototípus termékek bemutatkozása a VIII. Bihari Mézes Napon
XIII. Elismerő oklevelek, emléklapok
XIV. Téli algás etetés értékelése 2020 tavaszán