Méztermékeink

A GINOP-2.1.7-15-2016-00723 projekt keretében kifejlesztett új termékek:

Újdonság! Homoktövis kivonatos méhtermék

 Még nem találták fel az örök ifjúság elixírjét, de ilyen közel sosem álltunk hozzá, mert megjelent a homoktövis kivonatos méhtermék!

A homoktövis közismert jótékony hatásai:

  • C vitamin tartalma közel 10-szer nagyobb a citroménál,
  • védi és erősíti az immunrendszert,
  • késlelteti az öregedési folyamatot,
  • növeli szervezet ellenálló képességét,
  • javítja az általános egészségügyi állapotot,
  • segít az ideális testsúly megtartásában az anyagcsere fokozása révén,
  • csökkentheti a vércukor szintet,
  • lassítja az érelmeszesedést,
  • segíti a sebgyógyulást.

Közel 200 biológiailag aktív hatóanyaggal rendelkezik.

 A termékről bővebb információ a www.tobbmintmez.hu honlapon!

Korábbi fejlesztéseink

Cégünk különleges élvezeti és magas táplálkozás-biológiai értékű mézkészítmények előállításával és forgalmazásával foglalkozik. A ma már klasszikusnak tekinthető termékkörünket – a növényi magvakkal és gyümölcsökkel dúsított mézeket – 1997-ben vezettük be. Ezt követte az “OMÉK 2000 Nagydíj” és a “Kiváló Magyar Élelmiszer” elismerésekkel díjazott, mázas bihari cserépedényekbe csomagolt szilkés méz. Termékeinket az 2009 óta működő Első Bihari Mézüzemünkben szereljük ki. 

Tökmagos méz: társaságunk korábbi vezértermékeként startolt a speciálisan pörkölt, héjnélküli tökmag és akácméz felhasználásával készül. Magas táplálkozási értéke közismert, a népi gyógyászatban potencianövelőként használják. A termék elismertségét jelenti a “Kiváló Magyar Élelmiszer” védjegy illetve a 2000. évi OMÉK I. díj.

Vegyesgyümölcsízű méz teakeverék: a méztea keverék és forró víz hozzáadásával egyedi aromájú teát kaphatunk, mely behűtve is kitűnő hűsítő ital.

Bahama mix termékünk papaya, ananász és fekete mazsola, valamint akácméz felhasználásával készített, elsődlegesen “édes szájúak” részére ajánlott csemege. Száraz pezsgővel felöntve eredeti bólé alapanyag!

Trópusi vihar megjelenésében meghökkentő és látványos mézes csemege, mely papaya, almakarika, sárgabarack, valamint akácméz felhasználásával készül.

Akácméz és vegyes virágméz szilkében

Természetes csomagolóanyagba (cserépbe) csomagolt, a bihari térségben előállított méz. A csomagolás valamennyi látható eleme kézimunkával készült. Elsődlegesen ajándékozásra javasoljuk. A termék “Kiváló Magyar Élelmiszer” védjeggyel rendelkezik.

Mézvarázs<p style=”text-align: ju

Köszöntő – Y-FOOD

[…] Méztermékek: a Biharban termelt méz feldolgozása, hozzáadott értékének növelése cégünk alapításának egyik motivációja volt. A folyamatos termékfejlesztés révén ma már három termékcsaládot állítunk elő: látványmézek, gyógynövény hatóanyagot tartalmazó „Több mint méz” méhtermékek, szilkés mézek. […]