Civil szféra

A profitorientált szolgáltatási és termelési tevékenység mellett az Y-Food Kft. kiemelkedő jelentőségűnek tekinti a civilszféra erősítését. A kistérségi civil szervezetek szakmai és közösség fejlesztő programjainak, működési feltételeinek javításával a civil szerepvállalást kívánja fejleszteni, a helyi társadalmi felelősség vállalásban, érdekképviseletben, döntéshozatalban. Így évtizedek óta együttműködünk a térségi szakmai alapokon szerveződött társadalmi szervezetekkel úgy, mint méhészek, horgászok, tűzoltók, polgárőrök, stb. A közreműködésünkkel megvalósított programok referencia listája letölthető ITT.

A civil szektorral való együttműködéssel kiemelkedő jelentőségű partner az Agrárinnovációs Műhely Közhasznú Egyesület (továbbiakban AGRINNOVA KHE.), melynek jelenlegi székhelyét az Y-Food Kft. biztosítja. Az egyesület tevékenységéről teljeskörűen tájékozódhat annak saját honlapján (aimkhe.hu).

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .